Segítünk emlékezni az online közvetítésre

Online közvetítés

Amennyiben a nagy távolság vagy egyéb okok miatt nem tud megjelenni a szertartáson, lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy így is részese lehessen a búcsúztatásnak, jelen tudjon lenni virtuálisan egy Online közvetítés keretében. A hivatkozás a világon bárhol kezelhető és megnyitható. 

 

A hivatkozás egyedi és csupán az e-Gyászjelentésen belül hozzáférhető.

A lehetőség, hogy a fizikai távolság ellenére a hozzátartozó követni tudja a szertartás eseményeit a közelség érzését kelti. Ezekben a pillanatokban az elhunyt családja és barátai az emlékezés hullámhosszán közösséget érezhetnek egymással. A közvetítés a világ bármely részéről hozzáférhető azok számára akik a hivatkozást a e-Gyászjelentésen keresztül megkapják.

Az online lefedettség nagy előnye, hogy a világ bármely pontjáról elérhető – a Lengyelországban zajló szertartásokat a más országokban tartózkodó családtagok és barátok is figyelemmel kísérhetik.

 

  Biztonság

 

Tapasztalatból tudjuk, hogy az online adások nagy bizalmatlanságot válthatnak ki, többek között a harmadik felek részvételétől való félelem, a kép internetes megosztásának biztonsága vagy a felvétel nem kívánatos felhasználása miatt. Az e-Gyászjelentés alkalmazás mindezen szempontok tekintetében garantálja a biztonságot - az online jelentés linkje csak az e-Gyászjelentés értesítésben érhető el. Ez azt jelenti, hogy az online közvetítést csak azok a családtagok, barátok,

ismerősök tekinthetik meg, akik korábban a temetést szervező családtagtól SMS-ben vagy e-mailben küldött elektronikus értesítő linket kaptak.

 

A videóanyag nem kerülhet ki például a YouTube-ra vagy a közösségi oldalakra az e-Gyászjelentés alkalmazásban értesítést kapott személyek részvétele nélkül. Ha a szeretteink a Facebookon keresztül szeretnének közvetíteni, az természetesen lehetséges, de ez mindig az ő személyes döntésük.