Segítünk Önnek a szeretett személy emlékének őrzésében

Részvétnyilvánítás és megemlékezés

Az e-Gyászjelentésen keresztül részvétnyilvánítást küldhet a családnak, megoszthatja emlékeit az elhunytról szöveges vagy fényképes formában. Ez a szolgáltatás az elhunyt emlékének megőrzésére szolgál a családot érzelmileg támogatva ezzel.

 

Az e-Gyászjelentést hozzáférhetősége kizárólag a család által értesített személyek számára elérhető. Az elhunyt e-Gyászjelentésének weboldala egy egyedülálló virtuális emlékkönyvvé válik.

Az e-Gyászjelentés által létrehozott szolgáltatások úgy mint virág rendelés helyszínre való kiszállítással, részvétnyilvánítások, emlékek megosztása illetve online közvetítés megtekintése a világ minden részéről igénybe vehetőek. Ezáltal a távol élő hozzátartozók vagy azok akik nem tudnak elmenni a temetésre szintén részesei lehetnek az eseményeknek, akár részvétnyilvánítással akár az online közvetítés megtekintésével.

 

A részvétnyilvánítások és emlékek hozzáadására szolgáló modul az elektronikus gyászjelentés tartalma alatt található. A „RÉSZÉRÉSZLET HOZZÁADÁSA” gombra kattintás után megnyílik a szerkesztőmező.

Egy bejegyzésben legfeljebb 600 karakterből álló szöveget adhat hozzá szóközzel és 3 fotóval, valamint megadhatja az egyéni aláírását. Minden bejegyzés hitelesítése és aktiválása négyféle módon történik: SMS-ben, e-mailben, Google-fiókkal vagy Facebook-fiókkal. A Google-on és Facebookon keresztüli hitelesítés azt jelenti, hogy az aláírásban megjelenik a részvétnyilvánító fényképe. Az alkalmazások rendszergazdáinak lehetőségük van eltávolítani a nem megfelelő tartalmat, de nem módosíthatják az egyes bejegyzéseket.    Egy bejegyzésben legfeljebb 600 karakterből álló szöveget adhat hozzá szóközzel és 3 fotóval, valamint megadhatja az egyéni aláírását.