Mi az elektronikus értesítés?

Tudjuk milyen nehéz egy olyan szomorú esetben, mint a szeretett hozzátartozónk elvesztése a temetés megszervezése és az érintett személyek (barátok, ismerősök, munkatársak) értesítése.

 

Az Önök segítése érdekében kifejlesztettünk egy egyedülálló eszközt, mely segít a temetés részleteinek átgondolásában és búcsú megszervezésében. Az e-Gyászjelentés segít az elhunyt emlékének megőrzésében is.

Az e-Gyászjelentés  egy egyszerű és modern eszköz, melynek segítségével családtagjait, barátait, ismerőseit és kollégáit a halálesetről illetve a temetés részleteiről a leggyorsabb és legegyszerűbb módon tájékoztatni tudja.

 

Ez abban az esetben is lehetséges az e-Gyászjelentés használata, amennyiben nem tartották rendszeresen a kapcsolatban ezekkel a személyekkel. Az e-Gyászjelentés egyik előnye annak személyes jellege illetve az egyszerűsége.  Gyors megoldás, hogy eljutasa az információt a kiválasztott személyekhez sms, facebook megosztás vag yüzenetküldés formájában..

Az értesítés SMS-ben illetve E-mail-ben történik meg. Az ebben szereplő interaktív hivatkozás egy speciális személyreszabott weboldalra (eGyászjelentés) visz ami tartalmazza az elhunyt fényképét, vezeték - és keresztnevét, a búcsúztató helyszínét, a temetés helyszínét, a halotti tor helyszínét illetve a helyszíneket tartalmazó interaktív térképeket. A hozzátartozóknak lehetőségük van különleges kitételek megosztására is - például részvétnyilvánítások mellőzésének kérése. Az e-Gyászjelentés segítségével koszorúk és virágok rendelése is megoldható online - a fizetés utalással rendezhető, ezen felül részvétnyilvánítást is tudnak küldeni, emlékeket tudnak megosztani az elhunytról illetve az online közvetítést tudják figyelemmel kísérni.

Nézze meg az alábbiakat is