Miért jó az e-Gyászjelentés?

Az e-Gyászjelentés értesítés segít Önnek a temetés megszervezésében, az ismerősők értesítésében,  élete egyik legnehezebb időszakában, amikor szeretett hozzátartozójánka elvesztésé miatt érzett fájdalma mellet még a temetéssel kapcsolatos feladatok és az elintéznivalók terhelik Önt.

 

Megkönnyíti a régen látott családtagok, ismerősök, barátok, az elhunyt kollegáinak értesítését. Biztonságos megosztást tesz lehetővé - a családtagok döntik el ki kaphatja meg az értesítő linkjét és ki férhet hozzá az online közvetítés hivatkozásához.

 

Az e-Gyászjelentés segít Önnek a temetés részleteinek átgondolásában és az elhunytról való emlékezésben.

Az e-Gyászjelentés előnye:

A kommunikáció optimalizálása

Az e-Gyaszjelentes segít az elhunyt halálával kapcsolatos információk gyors megosztásában a nehéz élethelyzetben. Az értesítés SMS, email vagy más üzenet formájában történik, így a fogadó fél által biztosan értesül róla. Az értesítendő  személyekről mindig az elhunyt közeli hozzátartozói döntenek. A hozzátartozók döntik el, mely információk legyenek elérhetőek. Az értesített hozzátartozók, barátok továbbíthatják az eGyászjelentést. Így a temetést szervező hozzátartozóknak nem kell folyamatosan ugyanazokat a kérdéseket megválaszolniuk a temetés időpontjával és helyszínével kapcsolatban.

Biztonság

Az e-Gyászjelentés hivatkozása csak a család által megadott hozzátartozók, barátok illetve a temetést intéző temetkezés munkatársai számára elérhető. A család dönt arról az értesítés illetve az online közvetítéshez szükséges hivatkozás kinek elérhető.

Precíz elérhetőség

Napjainkban a legtöbben mindig maguknál hordják mobiltelefonjukat és naponta több tucatszor rátekintenek. A család egy SMS megküldésével biztos lehet benne, hogy a hozzátartozók, barátok megkapják az értesítést. Az SMS és e-mail értesítés biztonságos és gyors útja az információk átadásának, mint a gyászjelentés újságban való elhelyezésének vagy interneten való közlésének.

Értesítés személyre szabása

Az e-Gyászjelentés értesítés egy személyreszabott üzenetet tartalmaz - az elhunyt fényképével, a haláleset időpontjával, az elhunyt életkorával, a család megemlékező szavaival valamint a temetés adataival kiegészítve egy olyan szolgáltatással, melyen a hozzátartozók kifejezhetik részvétüket, emlékeket és fényképeket oszthatnak meg az elhunytról.

Elérhetőség a világ minden részéről

Az e-Gyászjelentés által létrehozott szolgáltatások úgy mint virág rendelés helyszínre való kiszállítással, részvétnyilvánítások, emlékek megosztása illetve online közvetítés megtekintése a világ minden részéről igénybe vehetőek. Ezáltal a távol élő hozzátartozók vagy azok akik nem tudnak elmenni a temetésre szintén részesei lehetnek az eseményeknek, akár részvétnyilvánítással akár az online közvetítés megtekintésével.

Útvonaltervezés a temetés helyszínére

Azok számára akik másik városból érkeznek a temetésre ez a funkció komoly segítség lehet. Az e-Gyászjelentés Google Maps integrálásának köszönhetően a hozzátartozók számára lehetővé válik a szertartás helyszínére való könnyű eljutás.

Virágvásárlás kiszállítással

Az e-Gyászjelentéssel biztonságos, gyors és könnyű módon tudja megoldani a virágok megrendelését és helyszínre való szállítását. Ez a szolgáltatás segítséget nyújt azoknak akik nem tudnak a temetésre eljutni vagy messzebről érkeznek. A szolgáltatást Partnereink biztosítják. Tudjon meg többet erről.

Biztonságos online közvetítés

Ez a nagyszerű funkció lehetőséget teremt azoknak a hozzátartozóknak akik a nagy távolság vagy egyéb okok miatt nem tudnak jelen lenni a temetésen. A közelség érzetét teremti meg a valós idejű videóközvetítéssel. Az online közvetítés a világ minden részéről elérhető azok számára akik az e-Gyászjelentés keretében megkapták a szükséges hivatkozást. A szolgáltatást Partnereink biztosítják. Tudjon meg többet.

Hely a megemlékezésnek, emlékoldal

Minden értesített személynek lehetősége van az elhunyttal kapcsolatos emlékeinek megosztására, akár egy emlékbejegyzés leírásával akár egy fénykép megosztásával. Bátorító szavaikkal a családnak vigaszt és támogatást nyújthatnak ebben a nehéz élethelyzetben.

Egyszerűség és tapasztalat

Az e-Gyászjelentés létrehozásához nincs szükség speciális szaktudásra. Az értesítés tartalmának létrehozása csupán perceket vesz igénybe. Nézze meg, hogy használható az e-Gyászjelentés.