• Home
  • Miért jó az e-Gyászjelentés

Miért jó az e-Gyászjelentés

Az e-Gyászjelentés segít Önnek a temetés megszervezésében, az ismerősők értesítésében,  élete egyik legnehezebb időszakában, amikor szeretett hozzátartozójánka elvesztésé miatt érzett fájdalma mellet még a temetéssel kapcsolatos feladatok és az elintéznivalók terhelik Önt.

 

Megkönnyíti a régen látott családtagok, ismerősök, barátok, az elhunyt kollegáinak értesítését. Biztonságos megosztást tesz lehetővé - a családtagok döntik el ki kaphatja meg az értesítő linkjét és ki férhet hozzá az online közvetítés hivatkozásához.

 

Az e-Gyászjelentés segít Önnek a temetés részleteinek átgondolásában és az elhunytról való emlékezésben.

Az e-Gyászjelentés előnye:

Hatékony kommunikáció

Az e-Gyászjelentés segít az elhunyt halálával kapcsolatos információk gyors megosztásában a nehéz élethelyzetben. Az értesítés SMS, email vagy más üzenet formájában történik, így a fogadó fél biztosan értesül róla. Az értesítendő  személyekről mindig az elhunyt közeli hozzátartozói döntenek. A hozzátartozók döntik el, mely információk legyenek elérhetőek. Az értesített hozzátartozók, barátok továbbíthatják az e-Gyászjelentést. Így a temetést szervező hozzátartozóknak nem kell folyamatosan ugyanazokat a kérdéseket megválaszolniuk a temetés időpontjával és helyszínével kapcsolatban.

Biztonság

Az e-Gyászjelentés hivatkozása csak a család által megadott hozzátartozók, barátok illetve a temetést intéző temetkezés munkatársai számára elérhető. A család dönt arról az értesítés illetve az online közvetítéshez szükséges hivatkozás kinek elérhető.

Biztos elérés
Napjainkban szinte mindenki magánál hordja mobiltelefonját és naponta több tucatszor rátekint arra. A család egy üzenet megküldésével biztos lehet benne, hogy a hozzátartozók, barátok megkapják az értesítést. Az SMS, vagy e-mail értesítés biztonságosabb és gyorsabb módja az információk átadásának, mint a hagyományos gyászjelentés újságban történő megjelnetetése, vagy annak postai megküldése.
Értesítés személyre szabása
Az e-Gyászjelentés egy személyre szabott üzenet, ahol feltűntethető az elhunyt fényképe, a haláleset időpontja,  a család megemlékezéssel kapcsolatos gondolatai, valamint a temetésre vonatkozó kérések és információk. Az e-Gyászjelentés kiegészül egy emlékoldallal, amelyen keresztül a hozzátartozók kifejezhetik részvétüket, emlékeket és fényképeket oszthatnak meg az elhunytról.
Elérhetőség a világ minden részéről

Az e-Gyászjelentés által létrehozott szolgáltatások úgy mint virág rendelés helyszínre való kiszállítással, részvétnyilvánítások, emlékek megosztása illetve online közvetítés megtekintése a világ minden részéről igénybe vehetőek. Ezáltal a távol élő hozzátartozók vagy azok akik nem tudnak elmenni a temetésre szintén részesei lehetnek az eseményeknek, akár részvétnyilvánítással akár az online közvetítés megtekintésével.

Útvonaltervezés a temetés helyszínére

Azok számára akik másik városból érkeznek a temetésre ez a funkció komoly segítség lehet. Az e-Gyászjelentés Google Maps integrálásának köszönhetően a hozzátartozók számára lehetővé válik a szertartás helyszínére való könnyű eljutás.

Virágvásárlás kiszállítással

Az e-Gyászjelentéssel biztonságosan és gyorsan tudja megoldani a virágok megrendelését és helyszínre való szállítását. Ez a szolgáltatás segítséget nyújt azoknak is, akik nem tudnak a temetésre eljutni vagy más városból érkeznek. A szolgáltatást Partnereink biztosítják. Tudjon meg többet erről a szolgáltatásról.

Biztonságos online közvetítés

Ez a nagyszerű funkció lehetőséget teremt azoknak a hozzátartozóknak akik a nagy távolság vagy egyéb okok miatt nem tudnak jelen lenni a temetésen. A közelség érzetét teremti meg a valós idejű videóközvetítéssel. Az online közvetítés a világ minden részéről elérhető azok számára akik az e-Gyászjelentés keretében megkapták a szükséges hivatkozást. A szolgáltatást Partnereink biztosítják. Tudjon meg többet erről a szolgáltatásról.

Emlékoldal, hely a megemlékezésnek

Minden értesített személynek lehetősége van az elhunyttal kapcsolatos emlékeinek megosztására, akár egy emlékbejegyzés leírásával akár egy fénykép megosztásával. Bátorító szavaikkal a családnak vigaszt és támogatást nyújthatnak ebben a nehéz élethelyzetben.

Egyszerű és testreszabható

Az e-Gyászjelentés létrehozásához nincs szükség speciális szaktudásra. Az értesítés tartalmának létrehozása csupán perceket vesz igénybe. Nézze meg, hogy használható az e-Gyászjelentés. Tudjon meg többet erről a szolgáltatásról.